1. Hem
  2.  » 
  3. Projekt: Tyck till
  4.  » Synpunkta utvecklas – var med och tyck till!

Synpunkta utvecklas – var med och tyck till!

sep 5, 2019 | Projekt: Tyck till

 Vi bjuder in till fler användartester! 

Hemsidan www.synpunkta.nu kommer att fortsätta att utvecklas hela 2019. Därför bjuder vi in till användartester för att få reda på hur hemsidan kan bli bättre!

Under ett användartest träffar du oss, Karin och My, projektledare för projektet Tyck till. Tillsammans tittar vi på hemsidan och pratar om vad du tycker är bra och dåligt. Inga åsikter är rätt eller fel – vi vill veta hur just du upplever Synpunkta.

För att delta behöver du kunna använda en dator eller surfplatta, och kunna navigera på internet. I övrigt behövs inga förkunskaper eller förberedelser.

Vi träffas i cirka en timme, någon gång under veckorna 37-39. Vi bestämmer en tid och plats som passar dig. Du kan använda din egen dator eller surfplatta, eller Tyck till-projektets dator. Som tack för hjälpen får du ett Superpresentkort värde 200 kronor.

Om du är intresserad av att vara med, ring Karin och My på 031-24 03 23 eller mejla hannah.my.falk@funktionsrattgbg.se. Vi svarar gärna på frågor, så tveka inte att höra av dig om du är nyfiken.