Vi vill prata med dig!

Vi söker dig som någon gång har varit missnöjd med en tjänst eller service som tillhandahålls av kommunen eller av en myndighet.

Kanske har färdtjänsten varit försenad? Kanske blev du dåligt bemött av en tjänsteperson? Kanske har hemtjänsten inte dykt upp?

Vi vill gärna veta mer om vad du gjorde (eller inte gjorde) i den situationen.

För oss är det intressant att få veta mer om dig som har lämnat en synpunkt någon gång. Men även du som aldrig har lämnat en synpunkt har mycket att bidra med till undersökningen.

Projektet Tyck till! ska ta reda på så mycket som möjligt om synpunkter och klagomål. Vi vill veta mer om hur och varför de lämnas (eller inte lämnas), och hur och varför de tas emot (eller inte tas emot). Därför bjuder vi nu in till intervjuer, och hoppas att just du vill prata med oss om hur du gör när du är missnöjd.

En intervju tar max en timme, och du väljer den tid och plats som passar dig bäst. Vi tänkte sätta igång med intervjuerna i maj. Du kommer att träffa projektledarna My Falk och Karin Gréen. Självklart ordnar vi tolk om det behövs.

Undersökningens resultat ska presenteras i en rapport hösten 2018. Det som kommer fram i intervjuerna ska också användas för att skapa ett riktigt bra webbverktyg, som kan underlätta för den som vill lämna synpunkter. Du kan givetvis vara helt anonym om du så önskar.

Om du är osäker på vad en synpunkt är och undrar om du själv har lämnat en någon gång, så kan du gå in på Göteborgs Stads sida för synpunkter.

 

Om du vill vara med eller har några frågor, skriv till

hannah.my.falk@funktionsrattgbg.se 

karin.green@funktionsrattgbg.se 

Eller ring till oss på

031-24 03 23