Tyck till-projektets första projektår går mot sitt slut. Vi har hunnit med en hel del sedan projektet startade i början av 2018.
 
Vi har genomfört en studie av Göteborgs Stads synpunktshantering där vi har intervjuat tjänstepersoner och läst många, långa årsrapporter och andra kvalitetsdokument. De sista dagarna innan julledigheten ägnar vi åt att skriva om studiens resultat i en rapport. Rapporten kommer att vara helt färdig i januari 2019.
 
Under året har vi även arrangerat tre föreläsningar i föreläsningsserien Vårt demokratiska inflytande mellan valen. Föreläsningsserien fortsätter under 2019, så håll utkik! Vi har också kommit långt i arbetet med att utveckla ett webbverktyg för synpunktslämnande tillsammans med en webbyrå. Webbverktyget ska underlätta för enskilda att lämna synpunkter till Göteborgs Stad.
 
Vi vill tacka alla medlemsföreningar som vi har haft kontakt med under det gångna året, för intressanta samtal och nya perspektiv på att lämna synpunkter. Vi önskar er alla en god jul och hoppas att vi ses igen nästa år!

Glada lussehälsningar,

Karin och My