Välkommen till Tyck till!

Vad roligt att du har hittat hit. Tyck till är ett projekt som drivs av Funktionsrätt Göteborg. Projektet syftar till att underlätta för enskilda och föreningar att påverka genom att höra av sig till förvaltningar och myndigheter.

Om projektet

Funktionsrätt Göteborgs projekt Tyck till pågår under 2018 och 2019. Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden, Post- och telestyrelsen och Göteborgs stad. Läs mer om projektets bakgrund och syfte!

Frågelista - berätta för oss!

Vi undersöker hur Göteborgs Stad tar hand om synpunkter. Resultatet publiceras i en rapport i slutet av året.

Berätta för oss om dina erfarenheter av att vara missnöjd och lämna klagomål! Även du som aldrig har lämnat något klagomål kan svara på frågelistan.

Lämna synpunkter här

Under 2018 ska Tyck till ta fram en enkel guide med råd och tips om hur du på bästa sätt lämnar synpunkter. Tills vidare tipsar vi om att använda formuläret på Göteborgs Stads hemsida!

Ditt meddelande skickas till Kontaktcenter på Konsument- och medborgarservice. De ska sedan skicka vidare din synpunkt till rätt person i staden.

Hör gärna av dig till oss och berätta om dina upplevelser av att lämna synpunkter.

Blogg

Projektledarna My Falk och Karin Gréen bloggar regelbundet om vad som händer i projektet. Kika in på bloggen för att hänga med i vad som händer!

Träffa oss på stan under Europride och Kulturkalaset!

Håll utkik efter Tyck till under Europride och Kulturkalaset vecka 33! På stadens gator och torg kommer vi att prata med göteborgare om deras erfarenheter av att vara missnöjd och klaga till kommunen. Vi kommer att dela ut flygblad om allas rätt att lämna...

Vi är tillbaka!

Efter sommarsemestern är vi nu tillbaka på kontoret! Under semestern har vi svettats, badat, vandrat, ridit och stukat en fot (Karins). Nu är vi redo att hugga in i höstens arbete. De första dagarna tillbaka har vi försökt att greppa vad som egentligen hände i våras....

Vi loggar ut för sommaren

Saker och ting börjar falla på plats Vårens månader har sprungit förbi, men vi har fått mycket gjort och det har varit väldigt spännande att följa synpunktens väg genom Göteborgs stads olika förvaltningar. Vi har lärt oss väldigt mycket om synpunktshantering genom att...

Kontakt

Karin Gréen, projektledare

E-post: karin.green@funktionsrattgbg.se

Hannah My Falk, projektledare

E-post: hannah.my.falk@funktionsrattgbg.se

Telefon: 031-24 03 23