Välkommen till Tyck till!

 

Vad roligt att du har hittat hit. Tyck till är ett projekt som drivs av Funktionsrätt Göteborg. Projektet syftar till att underlätta för enskilda och föreningar att påverka genom att höra av sig till förvaltningar och myndigheter.

Om projektet

Funktionsrätt Göteborgs projekt Tyck till pågår under 2018 och 2019. Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden, Post- och telestyrelsen och Göteborgs stad. Läs mer om projektets bakgrund och syfte!

Frågelista - berätta för oss!

Vi undersöker hur Göteborgs Stad tar hand om synpunkter. Resultatet publiceras i en rapport i slutet av året.

Berätta för oss om dina erfarenheter av att vara missnöjd och lämna klagomål! Även du som aldrig har lämnat något klagomål kan svara på frågelistan.

Lämna synpunkter här

Under 2018 ska Tyck till ta fram en guide med råd och tips om hur du på bästa sätt lämnar synpunkter. Tills vidare tipsar vi om att använda formuläret på Göteborgs Stads hemsida!

Ditt meddelande skickas till Kontaktcenter på Konsument- och medborgarservice. De ska sedan skicka vidare din synpunkt till rätt person i staden.

Hör gärna av dig till oss och berätta om dina upplevelser av att lämna synpunkter.

Blogg

Projektledarna  bloggar regelbundet om vad som händer i projektet. Kika in på bloggen för att hänga med!

Kontakt

Karin Gréen, projektledare

E-post: karin.green@funktionsrattgbg.se

Hannah My Falk, projektledare

E-post: hannah.my.falk@funktionsrattgbg.se

Telefon: 031-24 03 23

Post från Tyck till!

Har du fått post från Tyck till? Det vore inte så märkligt. Vi har nämligen skickat ut brev till både folkhögskolor, bibliotek, medborgarkontor, studieförbund och alla Funktionsrätt Göteborgs medlemsföreningar såklart! I breven har vi skickat med en...

Den kommunala demokratins ramar – föreläsning 15 oktober

Föranmälan krävs för garanterad plats och fika. Datum och tid: 15 oktober, 18.00–20.30 Plats: Dalhiemerssalen, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 Föreläsningen teckenspråkstolkas. Läs gärna mer om höstens föreläsningar på Funktionsrätt Göteborgs hemsida:...

Vecka 39 i Tyck till-projektet

Vi jobbar på! De senaste veckorna har handlat om att spika höstens föreläsningsserie, som har titeln "Vårt demokratiska inflytande mellan valen". Läs mer om den här. I Tyck till-projektets  ansökan till Allmänna Arvsfonden står såhär: "Synpunktshantering...